Skip to main content

Verktygshurtsar och verkstadshurtsar för en effektiv arbetsplats

Hurts, hurtsar X-ponent
Verktygshurtsar och verkstadshurtsar i olika storlek beroende på användningsområde.
  • Verktygshurtsar anpassade för många olika behov
  • 100% utdragbara och kullagrade lådor för smidig användning
  • Låsbara lådor med cylinderlås för extra säkerhet
  • Möjlighet att välja lådstorlek, fackindelning och färg
  • Högkvalitativt material för lång livslängd och hållbarhet
  • Stålplåtslådor med lackerad yta som skyddar mot repor och skador

Verktygshurtsar för olika behov

X-ponent erbjuder en rad olika hurtsar som är utformade för att möta olika behov på arbetsplatsen. Vi har en hurts med tre utdragslådor eller en hurts med fem utdragslådor. Oavsett vilken modell du väljer kan du vara säker på att lådorna är 100% utdragbara och kullagrade för en smidig användning. Dessutom är lådorna låsbara med hjälp av cylinderlås.

Helt måttanpassade hurtsar

En av de stora fördelarna med våra verktygshurtsar är att de är konstruerade för att vara helt måttanpassningsbara. Det innebär att du kan välja lådstorlek, fackindelning och färg för att skapa en hurts som passar just dina unika behov och önskemål. På så sätt kan du vara säker på att få en hurts som passar perfekt på din arbetsplats.

Anpassa med olika tillbehör

Förutom möjligheten till måttanpassning finns det även olika tillbehör som du kan välja för att anpassa hurtsen ytterligare. Till exempel kan du välja en hjulram för bänkhurtsen med fyra låsbara länkhjul eller en fast sockel för att öka höjden på hurtsen med 120 mm. Det finns även en bänkskiva i PVC som kan höja hurtsen med ytterligare 21 mm.

Material för lång livslängd

Våra verktygs- och verkstadshurtsar är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa en lång livslängd och hög hållbarhet. Lådorna är tillverkade av stålplåt och har en lackerad yta för att skydda mot repor och andra skador. Detta gör att du kan vara säker på att du investerar i en hurts som kommer att hålla i många år framöver.

Förbättra din arbetsplats med X-ponents hurtsar

Oavsett om du behöver en enskild låda för förvaring eller en större hurts med flera utdragslådor är våra hurtsar ett utmärkt val. Med sin höga kvalitet och möjlighet till måttanpassning är de perfekta för att optimera din arbetsplats och skapa en effektivare och mer organiserad arbetsmiljö.Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.