Skip to main content

Skräddarsydda skåplösningar för arbetsplatsen

Verktygsskåp, klädskåp X-ponent
Vi utvecklar skåp för olika användningsområden. Från verktygsskåp till klädskåp.
  • Skåplösningar för olika behov på arbetsplatsen
  • Alltid hög kvalitet – skåp som tål påfrestningar i tuffa miljöer
  • Verktygsskåp med smart design för effektiv förvaring och organisering
  • Skåplösningar för olika användningsområden, inklusive kemskåp
Vi är experter på att bygga skåp för olika behov och krav. Oavsett om du föredrar dörrar eller jalusi, högskåp eller väggskåp, breda eller smala skåp, har vi lösningar som passar din verksamhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda skåp av högsta kvalitet med material av tjockare plåt, extra svetsningar och förstklassiga gångjärn. Våra skåp är utformade för att stå emot påfrestningar och hålla i en tuff vardagsmiljö.

Verktygsskåp för effektiv förvaring och praktisk användning

Våra verktygsskåp är speciellt utformade för att möta dina behov av förvaring och organisering. De har en dubbelplåt i dörrsidorna och är perforerade på insidan, kortsidorna och ryggen. Denna smarta design ger inte bara ökad ventilation utan ger också utrymme för att enkelt hänga upp verktygskrokar och maximera förvaringsmöjligheterna. Dessutom har våra skåp en slät och ren yta på utsidan som ger en snygg och stilren design.

Brett sortiment för olika verktyg och utrustning

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av verktygsskåp som både är hållbara och funktionella. Oavsett om du behöver förvara stora och omfattande verktygssatser eller om du har mindre behov av utrymme, har vi lösningar som passar dig. Våra extra djupa och rymliga verktygsskåp ger gott om plats för stora verktygssatser, medan våra kompakta skåp med utdragbara paneler ger lättillgänglig förvaring.

Skåp för olika användningsområden

För personliga tillhörigheter har vi klädskåp i olika storlek och utföranden. Våra skåp är mångsidiga och passar bra i många olika arbetsmiljöer alltifrån verkstad och industri till kontor och utbildning. Vi har också olika typer av kemskåp som är utformade för att möta kraven på säker förvaring av kemikalier och farliga ämnen. Alla våra skåplösningar har utvecklats med medarbetaren och arbetsdagen i åtanke. Vi vill att våra skåp ska bidra till en säker och organiserad arbetsplats som gör arbetsdagen smidig.Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.