Skip to main content

Unika lösningar för förvaring inom industri och verkstad

Verktygstavla, verktygstavlor X-ponent

Expertis i att möta kundernas unika behov

X-ponent är ledande inom skapandet av kundanpassningar och speciallösningar för förvaring inom industri och verkstad. Vi förstår betydelsen av att erbjuda produkter som exakt uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Med lång erfarenhet och stor kunskap är vi experter på att skapa skräddarsydda lösningar som optimerar arbetsplatsens funktionalitet och effektivitet.

En helhetslösning för arbetsplatsplanering

Vårt engagemang sträcker sig bortom att bara erbjuda verktygstavlor, arbetsbänkar och montörvagnar. Vi tar hand om hela processen med att planera arbetsplatsen, från koncept och design till installation och implementering. Genom att samarbeta med våra kunder kan vi skapa en optimerad arbetsmiljö som främjar produktivitet och ordning.

Arbetsplatsexpertis för en organiserad arbetsmiljö

Hos X-ponent möter du kunniga arbetsplatsexperter som har erfarenhet av att hantera alla detaljer i en arbetsplats. Vi hjälper till att hålla ordning på verktyg, skruvar, sladdar, samt övrig utrustning för att skapa en säker och effektiv arbetsmiljö.

Projektledning för en trygg och smart arbetsplats

Vår projektledare blir din följeslagare genom hela processen, från start till mål. Vi förstår vikten av att ha en dedikerad partner som kan erbjuda stöd och vägledning. Vår projektledare kommer att ge dig värdefulla tips, hantera utmaningar och bidra till att skapa en tryggare och trevligare arbetsplats.

Hör av dig!Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.