Skip to main content

Våra skärmväggar – för en produktiv arbetsplats

Skärmvägg, skärmväggar X-ponent
Välj akustikvägg för reducerat buller. Lägre ljudnivå och en termostabilitet på över 1000°C.
Välj till hjul och få en mobil vägg.
X-ponents byggbara skärmväggar ger en flexibel användning.
  • Skärmväggssystem som kombinerar akustik med ordning och reda.
  • Våra skärmväggar skapar avskilda områden och optimerar ljudmiljön för en mer produktiv arbetsplats.
  • Kan byggas ut och anpassas efter dina specifika behov och företagets utrymme.
  • Finns stoppade med brandfast stenull för att minska ljudnivån och förbättra ljudkvaliteten i arbetsmiljön.
Vårt skärmväggssystem som hjälper till att kombinera akustik med ordning och reda. Med våra skärmväggar kan du enkelt skapa avskilda områden och optimera ljudmiljön för att skapa en mer produktiv arbetsplats.

Skapa flexibla områden med vårt skärmväggssystem

Vi erbjuder olika typer av skärmväggar för olika användningsområden, från helväggsskärmar till byggbara skärmväggar för mer flexibel användning. Vårt system kan byggas ut för att passa dina specifika behov och är anpassningsbart till ditt företags utrymme.

Funktionalitet och estetik i åtanke

Våra skärmväggar är utformade med både funktionalitet och estetik i åtanke. Vi använder oss av perforerade paneler för att ge en ökad ljudabsorption samtidigt som de ger möjlighet att hänga upp verktyg och tillbehör för en bättre ordning och reda på arbetsplatsen. Våra skärmväggar är också utformade med en slät plåt på utsidan för att ge ett rent och snyggt intryck.

Akustikväggar för en behaglig arbetsmiljö

Vi erbjuder också byggbara akustikväggar som är stoppade med brandfast stenull med en termostabilitet på över 1000 grader. Våra akustikväggar kan hjälpa till att minska ljudnivån i en öppen arbetsmiljö och samtidigt förbättra ljudkvaliteten för att skapa en mer behaglig arbetsplats. Vägghöjden är ställbar i 3 fasta lägen, vilket ger möjlighet att anpassa ljudmiljön efter behovet.

Skräddarsydda lösningar efter dina behov

Vi förstår att varje företag har sina egna specifika behov, därför kan våra skärmväggar skräddarsys efter dina ritningar och önskemål. Vi hjälper dig att välja rätt typ av skärmvägg som passar dina behov och budget. Det finns också möjlighet att bygga ihop skärmväggarna på plats av enstaka skärmar för att ge en flexibel användning.

Välkommen att kontakta oss

Kort sagt, våra skärmväggar och akustikväggar är utformade för att förbättra arbetsmiljön genom att kombinera akustik med ordning och reda. Vi hjälper dig att skapa en mer produktiv arbetsplats med hjälp av våra skärmväggar som ger en bättre ljudmiljö och möjlighet till förvaring och organisering. med ordning och reda. Vi hjälper dig att skapa en mer produktiv arbetsplats.Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.