Skip to main content

Rymliga verktygskassetter för smart förvaring

Verktygskassetter X-ponent
Välj till så många utdragbara kassettarmar du önskar. Antalet styrs av hur skrymmande gods du vill förvara.
Placeras med fördel mot en gångyta. Då kan hela baksidan användas som upphängningsyta i verkstadsutrymmet.
Optimera din arbetsyta med våra verktygskassetter
  • Maximerar förvaringsutrymmet på en begränsad golvyta
  • Stabila verktygskassetter med steglöst flyttbara kassettramar
  • Enkel åtkomst till både gavlar och baksida för optimal utnyttjande av ytan
  • Robust konstruktion som tål påfrestningar
  • Total belastningskapacitet på upp till 1100 kg
  • Möjlighet att anpassa antalet utdragbara kassettramar efter behov
Våra verktygskassetter ger en smart och rymlig lösning för verktygsförvaring som hjälper dig att maximera ditt förvaringsutrymme, även på en begränsad golvyta. Med endast cirka 2 m² golvyta kan du skapa upp till 20 m² upphängningsyta.

Maximera ditt förvaringsutrymme med våra verktygskassetter

Våra verktygskassetter är stabila och alla kassettramar kan flyttas steglöst. Du har möjlighet att placera dem på ett sätt som gör att du kommer åt både gavlar och baksida, du har alltså möjlighet att utnyttja hela ytan för att hänga upp verktyg.

Robusta verktygskassetter som tål hög belastning

Våra kassetter är konstruerade för att vara robusta och tåla påfrestningar. De har en total belastningskapacitet på upp till 1100 kg och varje kassettram klarar av en maximal belastning på 150 kg.

Flexibla lösningar för anpassningsbar verktygsförvaring

Flexibilitet är nyckeln och du kan välja att utrusta din verktygskassett med så många utdragbara kassettramar som du behöver. Antalet kassettramar kan anpassas efter storleken och volymen på de skrymmande föremål du önskar förvara i kassetten.

Modeller som passar dina specifika behov

Med våra verktygskassetter får du en smart, rymlig och anpassningsbar lösning för att organisera och förvara dina verktyg. Vi erbjuder olika modeller för att passa dina specifika behov:

Modell X-1000: Denna modell ger dig imponerande 14 m² upphängningsyta och är utrustad med 2 utdragbara ramar, exklusive paneler.

Modell X-2000: För ännu större förvaringskapacitet erbjuder vi modell X-2000 med hela 20 m² upphängningsyta. Den här modellen levereras med 3 utdragbara ramar, exklusive paneler.

Modell X-3005: Behöver du en lösning för tung belastning? Modell X-3005 är perfekt för dig. Den har en imponerande upphängningsyta på 20 m², och ramarna kan steglöst flyttas för att passa dina behov. Denna modell är särskilt utformad för att klara av tung belastning, med en kapacitet på 150 kg per ram.Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.