Skip to main content

Högkvalitativa verktygstavlor för en organiserad arbetsplats

Verktygstavla, verktygstavlor X-ponent

Välj verktygstavlan med det största urvalet av verktygskrokar!

  • Alltid 2 mm plåt
  • Tålig strukturfärg, välj standardfärg eller helt egen färg

  • Originalperforering
  • Tre olika paneler att välja bland beroende på belastning
  • Snabb leverans

Verktygstavlor

Vi har tillverkat verktygstavlor sedan 1937. Därför vet vi också vikten av att ha slitstarka och mångsidiga material som tål att användas i många olika miljöer. Vi tillverkar alltid våra verktygstavlor i 2 mm plåt, det är en bra investering för både hållbarhet och pålitlighet.

Verktygstavlor med fyrkantshål

Våra verktygstavlor är utrustade med fyrkantshål på 9×9 mm och placerade med cc 34 mm – en beprövad standard. Vi erbjuder ett stort utbud av modeller för att matcha många olika behov, från platta tavlor till tavlor med uppbockade kanter och modeller med förstärkt baksida som tål högre belastning. Alla våra verktygstavlor tillverkas hos oss i Eskilstuna, det garanterar hög kvalitet och pålitlighet.

Välj modell beroende på vad du ska hänga upp

Vi erbjuder tre olika modeller:

XA-modellen är till för väggmontage där det krävs extra stabilitet. Tavlan tål mycket hög belastning. Svetsade U-profiler på verktygstavlans baksida gör konstruktionen extra robust.

XB rekommenderas vid normaltung belastning. De ombockade kanterna ger en stabil verktygstavla som kan monteras på bänkstolpar ovanför en arbetsbänk eller direkt mot en vägg. Många lagerförda dimensioner ger stor flexibilitet.

XC är en mycket flexibel verktygspanel för normal användning. Den är helt slät och lämpar sig till exempel i servicebilar, för tillklippning av eget format. Vissa dimensioner finns i aluminium.

Rätt verktygstavla för din arbetsplats

Vi förstår att varje arbetsplats är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Därför erbjuder vi specialanpassade verktygstavlor med specifika mått. Du kan välja färg från våra lagerförda färger eller lackerar vi dem helt efter dina önskemål.

Kontakta oss för mer information om våra produkterVi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.