Skip to main content

Högkvalitativa verktygsvagnar och rullbord

Vagnar, rullbord X-ponent
Ett nytt sätt att jobba i verkstaden. Verktygsvagn med integrerad skärm och tangentbord på kabsidan.
Håll ordning och lås in alla dina verktyg på ett ställe.
Kullagrade premiumhjul gör vagnen lättrullad även vid hög belastning.
Hurts med modultänk. Välj själv vilka lådhöjder som passar dig.

Vad behöver du hänga upp? Våra verktygsvagnar är helt kompatibla med vårt sortiment av verktygskrokar.

  • Högkvalitativa verktygsvagnar, montörvagnar och rullbord.
  • Anpassningsbara och flexibla lösningar för olika behov.
  • Tåliga och hållbara konstruktioner för tuffa miljöer.
  • Montörvagnar med förvaringsmöjligheter vid montering.
  • Panelvagnar för montering av stora komponenter.

Högkvalitativa verktygsvagnar, montörvagnar och rullbord för effektivitet på arbetsplatsen

X-ponent erbjuder ett stort utbud av verktygsvagnar, montörvagnar och rullbord som underlättar och sparar tid på arbetsplatsen. I över 80 år har vi utvecklat verktygsvagnar och rullbord som är anpassade för olika branscher och arbetsplatser.

Montörvagnar som klarar tuffa miljöer

Våra montörvagnar är designade att hålla i minst 20 år i tuffa miljöer. Därför har vi t ex dubbelplåt i alla dörrar vilket ger både styrka och stabilitet. Vi använder oss av perforerade gavlar, rygg och insida av dörrar för att optimera upphängningsmöjligheterna och ge maximalt utrymme för både verktyg och tillbehör.

Anpassningsbart för optimerad funktion

Behöver du många smålådor med fackindelning eller vill du ha el indraget i skåpet för att koppla in en dator? Du kanske vill ha ett vinklat tak som gör att inget blir liggande ovanpå skåpet? Våra verktygsvagnar och montörvagnar har stora anpassningsmöjligheter för att fungera optimalt på arbetsplatsen. Våra verktygsvagnar har hurts med modultänk. Det ger kunden möjlighet att välja lådhöjd efter behov och önskemål. Det gör också att våra rullvagnar passar perfekt för olika verktyg och tillbehör. Vi använder kullagrade hållbara premiumhjul som gör vagnen lättrullad även vid hög belastning. Det är inte minst viktigt att verktygsvagnen är lätt att manövrera och att den håller högkvalitet, en vagn från X-ponent ska kunna användas under många år.

Mobilitet och flexibilitet i verktygsvagnar och montörvagnar Våra mobila verktygsvagnar är utprovade i bil-, buss- och lastbilsverkstäder och är lämpliga att använda i miljöer där de behöver kunna flyttas på ett smidigt sätt. Våra montörvagnar är särskilt utformade för montering av mindre komponenter och har ett flertal hyllor och lådor för förvaring av verktyg och tillbehör. Vi har också panelvagnar som är idealiska för montering av paneler och andra stora komponenter. Dessa vagnar har en utdragbar stabil hylla med flyttbar mellanvägg som ger stor flexibilitet.

Smidiga rullbord för olika miljöer

Våra rullbord är också utformade för att underlätta arbetet och spara tid. De är lätta att manövrera och kan enkelt flyttas runt på arbetsplatsen. Vi har också rullbord som är speciellt anpassade för exempelvis skol- och utbildningsmiljöer där man behöver snabbt och smidigt kunna flytta runt arbetsbordet.Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.