Vagnar & rullbord

Vi har ett brett utbud av verktygsvagnar och rullbord som underlättar och sparar tid i vardagen. Till våra vagnar använder vi oss av perforerade gavlar, rygg och insida av dörr för att optimera upphängningsmöjligheter. Vagnen har hurts med modultänk där kunden själv kan välja lådhöjd samt kullagrade hållbara premiumhjul som gör vagnen lättrullad även vid hög belastning. Våra mobila verktygsvagnar säljs i olika modeller och är utprovade i bil-, buss- och lastbilsverkstäder och är lämpliga att använda i miljöer där stor mobilitet krävs. Vi har montörvagnar, panelvagnar där en utdragbar stabil hylla eller flyttbar mellanvägg ger stor flexibilitet.

 

I de större vagnarna finns möjlighet till eluttag och belysning, man kan välja om man vill ha vinklat eller rakt tag samt integrerad skärm och tangentbord på baksidan av skåpet. Det går att välja om man vill ha dörrar på bägge sidor av skåpet, dörrar på både under och överdel, jalusidörr, eller lådhurts med 5 st lådor som är utrustad med centrallås och lådspärr för att förhindra att lådorna åker ut vid förflyttning av vagnen.

X-ponent tillverkar även rullbord och rullhurtsar i olika storlekar. Rullhurtsen är en kompakt 5-lådig verkstadshurts som kombinerar förvaring och avlastningsbord. Hurtsen är utrustad med centrallås, individuell lådspärr, räfflad gummimatta och 2 handtag. Våra rullbord varierar i storlek och är allt från en flexibel servicevagn för dator och diagnostikutrustning till en 5-lådig låsbar hurts med 3 upphängningssidor.

Våra vagnar och rullbord kan alla anpassas efter verksamhet och användningsområde.

 

 

Ring oss 016-12 56 20 så hjälper vi dig hitta rätt lösning.