Skip to main content

Om oss

En lång industri- och verkstadshistoria

X-ponent Inredning har en industrihistoria som sträcker sig tillbaka till 1937. Vi har alltid strävat efter att vara en pionjär. Självklart är vårt arbete inom verkstadsinredning och förvaringslösningar det vi är särskilt stolta över. Sedan år 2000 finns vi i Eskilstuna med både produktutveckling och produktion.

Om X-ponent Inredning

X-ponent Inredning är en ledande tillverkare av verkstadsinredning för industri och verkstad. Vår expertis ligger i att utveckla och tillverka högkvalitativa produkter för ordning och reda främst inom branscherna industri och verkstad. I vårt produktutbud finns ett rejält standardsortiment som täcker de allra flesta kunders behov, men som ett extra plus är vi experter på att utveckla kundanpassade speciallösningar. Vårt mål är att erbjuda kompletta lösningar för våra kunders arbetsplatser.

Vi är alltid beredda att möta utmaningar med att utveckla innovativa lösningar. Vår förmåga att kombinera industritradition med modern teknik gör oss till en idealisk partner för alla som söker verkstadsinredning som håller ett helt arbetsliv och lite till. Våra produkter är byggda på erfarenhet och materialkunskap. Vi ritar, utvecklar och anpassar produkter utifrån ditt företags behov av digital- eller analog teknik, efterfrågan av mätinstrument eller hygienkrav. Vi levererar en svensktillverkad produkt av hög kvalitet som är byggd för att klara hög belastning.

Vi är certifierade ISO 9001 och ISO 14001.

Ordning och reda i din verkstad

Med vår hjälp får du ordning och reda på din arbetsplats. Vi har marknadens bredaste utbud av upphängningssystem av verktygskrokar och verktygshållare. Vårt mål är att hjälpa dig att maximera din produktivitet och effektivitet med pålitlig verkstadsinredning.

Kunder i många olika branscher

Våra kunder finns inom många olika branscher så som bilindustri, läkemedelsindustri, skolor, brandkår och räddningstjänst samt försvaret. Huvuddelen av våra kunder finns dock inom underhållsverkstäder och industrier.Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.