Skip to main content

Skräddarsydda butiksställ och mäsställ för bättre produktexponering

Ställ för mässor och butik X-ponent

Vi tillverkar butiks- och mäsställ efter önskemål och användningsområde där kunden själv kan välja färg, funktion och tillbehör.

Att exponera produkter på ett effektivt sätt är en viktig del i företags marknadsföringsstrategi. Unika och kreativa displaylösningar kan hjälpa till att förstärka varumärket och skapa ett minnesvärt intryck.

Anpassade lösningar för butiksställ och mäsställ

Vi erbjuder tillverkning av olika typer av butiks- och mäsställ helt enligt kundens önskemål och behov. Vi strävar efter att skapa lösningar som passar varje företags specifika behov, vilket innebär att kunden kan välja färg, funktion och tillbehör som passar just deras produkt och varumärke.

Stor variation för olika behov

Vi har ett brett utbud av fasta eller mobila ställ, samt stillastående eller roterande, för att möta alla typer av behov. Med våra specialanpassade ställ kan företag effektivt skapa en attraktiv och professionell utställning för sina produkter som lockar kunderna att stanna kvar och utforska vad som erbjuds.

Hållbara och stilrena proffsiga displayer

Vi använder oss av högkvalitativa material som garanterar att ställen är hållbara och tåliga, samtidigt som de ger ett proffsigt intryck. Våra displayer är lätta att montera vilket gör dem praktiska att använda på mässor eller vid andra tillfällen där snabb och enkel upp- och nedmontering är viktigt.Vi kan ordning och reda sen 1937

– Med marknadens bredaste sortiment av krokar och hållare.

Adress

X-ponent Inredning AB
Svarvargatan 14
632 29 ESKILSTUNA

Org nr: 556045-1378

© X-ponent Inredning AB. Alla rättigheter förbehålls.